Raxuel Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Sistemini: İşlemci: i7 8700. Ekran kartı: RX570. 16 GB DDR4 SSD +HDD Bu sistemde OBS ile mi kayıt alim yoksa AMD'nin kendi yazlımı ile mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Sistemini: İşlemci: i7 8700. Ekran kartı: RX570. 16 GB DDR4 SSD +HDD Bu sistemde OBS ile mi kayıt alim yoksa AMD'nin kendi yazlımı ile mi?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 22 Haziran 2023 #2 Canlı yayın yapmıyorsan ReLive, yani AMD üzerinden kayıt alabilirsin.
Raxuel Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 Hybrid Theory dedi: Canlı yayın yapmıyorsan ReLive, yani AMD üzerinden kayıt alabilirsin. Genişletmek için tıkla... video kaydı alıyorum arada onun için kaliteli olsun diye teşekkür ederim
Hybrid Theory dedi: Canlı yayın yapmıyorsan ReLive, yani AMD üzerinden kayıt alabilirsin. Genişletmek için tıkla... video kaydı alıyorum arada onun için kaliteli olsun diye teşekkür ederim
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 22 Haziran 2023 #4 Raxuel dedi: video kaydı alıyorum arada onun için kaliteli olsun diye teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Daha kaliteli olmasını istediğine göre ReLive çok daha iyi olur. OBS'ye kıyasla çok daha basit, amacına iyi hizmet eden bir programdır.
Raxuel dedi: video kaydı alıyorum arada onun için kaliteli olsun diye teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Daha kaliteli olmasını istediğine göre ReLive çok daha iyi olur. OBS'ye kıyasla çok daha basit, amacına iyi hizmet eden bir programdır.