RX570 ile i3 6100 darboğaz yapar mı?

Bütçe
700

kivkivo

Centipat
Yer
İzmir Kemalpaşa
Daha fazla  
Merhabalar sistemimde G4560 mevcut gayet memnunum fakat oyun konusunda yetersiz kalıyor, bütçem kısıtlı i3 6100 almayı düşünüyorum çok bir beklentim yok akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?

G4560 kullanırken 6100'e geçmek mantıksız. Neredeyse kafa kafaya işlemciler. G4560 RX 570'e darboğaz yaptığı gibi 6100'de yapacaktır. Bütçeniz daha iyisi için yeterli değilse bekleyin, böyle bir değişiklikte değiştirdiğinizden bir şey anlamazsınız çünkü.

Anladım, peki 700 TL civarında 2. el işlemci önerir misiniz? H270 Plus destekli.

Anladım, peki 700 TL civarında 2. el işlemci önerir misiniz? H270 Plus destekli.

İkinci el işine gireceksiniz elinizdeki donanımları teker teker satıp daha güçlü ve güncel bir sistem oluşturmanız sizin için daha sağlıklı olur, tabii bu bir öneri, en nihayetinde son kararı verecek olan yine sizsiniz. 700 TL bandında da RX 570/580 ile kullanabileceğiniz i5-7500, i5-7600 işlemcileri bulunuyor. Bu işlemcilerin de önü kapalı olduğu gibi daha üst model bir ekran kartına geçiş yapmak istediğinizde darboğazla karşılaşma olasılığınız bir hayli fazla, kısacası bu zamanda 4/4 bir işlemci almak pek mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…