RX570 ile RX570 Lite arasındaki fark nedir?

MehmetCan06

Centipat
Merhabalar, bende RX570 Lite vardı YouTube'da falan testleri yoktu kartda metal kapakta yoktu. Tabi bu ekran kartını Ryzen 3 1200 ile kullanıyordum ve kart 8 GB VRAM'di oyunlarda düşük FPS alıyordum niye acaba? Yani RX570 ile RX570 Lite arasındaki fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sattım kartı. Demek istediğim şu aslında. Bu kart neden bu kadar düşük performans verdi acaba herhalde Ryzen 3 1200 ile kullandığım için olabilir.

Hayır hocam normal RX570'i besler R3 1200. sahte olabilir belki yani 40 FPS cidden kötü bir değer. Lite dedikleri parayı azaltmak için bazı özelliklerinden kısılmış hali oluyor ama bilemedim bu durumu.

Hayır hocam normal RX570'i besler R3 1200. sahte olabilir belki yani 40 FPS cidden kötü bir değer. Lite dedikleri parayı azaltmak için bazı özelliklerinden kısılmış hali oluyor ama bilemedim bu durumu.

Ryzen 3 1200 o zamanlar CPU-Z'den bakmıştım orijinal diyordu.
GTA sıkıntılı. 1650 Super i3-9100F sistemimde bile yüksek ayarlarda 20 FPS alıyordum. YouTube'dan birkaç ayar videosu izledim daha iyi olmuştu.

Birçok oyunda oluyordu ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı