Rx570 işlemci tavsiyesi

MuratMG

Hectopat
Yer
Aydın 09
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
MSI-B150M anakartım var. 1151 soketli işlemci arıyorum. Şu anda RX570 ile birlikte i5-6600 kullanıyorum fakat darboğaz yapıyor. 1151 soketli darboğaz yapmayacak bir işlemci önerir misiniz? İşlemci seçiminden anlamıyorum desteğe ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
6600 ile RX 570'in darboğaz yapması neredeyse imkansız. Yazılımsal bir sorun olabilir veya sistemde aktif bir zararlı çalışıyor olabilir.

Ayrıca, bütçeniz nedir?

Bellekler tek kanal ise de bu problemi yaşıyor olabilirsiniz. Ben de 4 GB bellekten çift kanal 8 e geçince 6600K ile çok daha kararlı bir oyun deneyimi yaşamaya başladım.

Bellekler tek kanal ise de bu problemi yaşıyor olabilirsiniz. Ben de 4 GB bellekten çift kanal 8 e geçince 6600K ile çok daha kararlı bir oyun deneyimi yaşamaya başladım.

geç yazdığım için özür dilerim uzun süredir yoktum tek slotluk ddr4 8gb 2133mhz ramim var bundan ola bilirmi ?

geç cevap verdiğim için özür dilerim uzun süredir yoktum tek slotluk ddr4 8gb 2133mhz ram kullanıyorum

Yanına aynı bellekten bir tane daha alıp eklerseniz güzel bir performans elde edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…