RX570 kilitlenme sorunu

Dediğiniz ayarlarda denedim atıyorum kartı çöpe bıktım uğraşmıyorum daha teşekkürler herkese.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    602,4 KB · Görüntüleme: 23
Dediğiniz ayarlarda denedim atıyorum kartı çöpe bıktım uğraşmıyorum daha teşekkürler herkese.
Pc yi kapattığınızda ayarlar sıfırlandı büyük ihtimalle. Windows ayarlarından hızlı başlatmayı kapatıp tekrar aynı ayarları yapın deneyin. Hocam dediklerim yine olmaz ise kartın garantisi varsa garantiye yollayın.

Tamam PSU yetersiz diyelim dün sabaha kadar Rust oynadım kapanmadı o aralıkta niye kapanmıyor.

Ayarları kaydedip denedim direk .

tamam psu yetersiz diyelim dün sabaha kadar rust oynadım kapanmadı o aralıkta niye kapanmı

ayarları kaydedip denedim direk
Valla hocam benim elimden bu kadar geliyor başka bilgim yok. Son çare olarak dediğim gibi sürücüyü değiştirip deneyin derim. Benden daha bilgili arkadaşlar size yardım ederse iyi olur. Özellikle "Fanboy" derecesinde bu kartları savunanlar yardım etsin ne diyeyim

Sürücü kaldırıp yükleyince bir süre yapmıyor bir de bunuda belirteyim.

Teşekkürler hocam ilk sistemimdi kötü bir tecrübe oldu bir daha böyle bir hata yapmam.

Sürücü kaldırıp yükleyince bir süre yapmıyor bir de bunuda belirteyim.

Teşekkürler hocam ilk sistemimdi kötü bir tecrübe oldu bir daha böyle bir hata yapmam.
Rica ederim. Aynen en azından tecrübe oluyor. Bende XFX RX 590 kullanıyorum. Fiyatı uygun diye tercih etmiştim. Fakat sonradan sorunlu model olduğunu öğrendim. Ve "sorunlu" lakabını sonuna kadar hakketti yaşatmadığı sıkıntı kalmadı ama sorunlarını çözdüm ve sıkıntısız kullanıyorum şuan bakalım. Yani hevesle alınan sistemlerde bu tarz sıkıntılar yaşamak insanı üzüyor ister istemez. Ha buradaki amacım kesinlikle AMD kartlarını kötülemek değil onu da belirteyim.

Bugün bir Driver daha denedim pazartesi ikinci kez göndereceğim bakalım videolu şekilde umarım değişim veya iade cıkar bu sefer cıkmazsa uğraşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…