Allah bu Radeon'un belasını versin bıktım artık şu sorundan, driveri sildim tamamen DDU ile bir daha yükledim güncel yerden aradan 1-2 gün geçiyor yine ayni sorun karşima çıkıyor. Sıkıldım artık, hata ise kod 31 olarak veriyor. Update falan hiçbir şey yok çözümünü söyleyenden Allah razı olsun.
Yıllar önce laptop cihazımda böyle bir sorun yaşamıştım. Ekran kartı dahili olduğu için çakmağı aldım elime ve ısıtmaya başladım. 5-10 dakika felan. Artık iyice kararmıştı. Sonra açtım bilgisayarı ve çalışmaya başladı Önermiyorum kesinlikle. Ben ümidi kestiğim için aklıma ne geliyorsa üstünde denemeye başlamıştım.
Allah bu Radeon'un belasını versin bıktım artık şu sorundan, driveri sildim tamamen DDU ile bir daha yükledim güncel yerden aradan 1-2 gün geçiyor yine ayni sorun karşima çıkıyor. Sıkıldım artık, hata ise kod 31 olarak veriyor. Update falan hiçbir şey yok çözümünü söyleyenden Allah razı olsun.
3 senedir kullanıyorum kartı ki üniversite zamanı günün 14 saati açık olurdu bilgisayar ne bir hata ne bir kapanma vs olmadı siz nasıl kullanıyorsunuz ben anlamadım, sonra firmaya yardır geç
3 senedir kullanıyorum kartı ki üniversite zamanı günün 14 saati açık olurdu bilgisayar ne bir hata ne bir kapanma vs olmadı siz nasıl kullanıyorsunuz ben anlamadım, sonra firmaya yardır geç
Ben normal olarak kullanıyordum, aç/oyun/kapa böyle kullandım, Radeon Boost buga girdi sonra driver GG, kartı görmemeye başladı daha sonra bende satıp NVIDIA aldım, pişman değilim