RX570 LOL performansı problemi

kerem4581

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim
GPU: RX570 4 GB
CPU: FX8350
RAM: 12 GB 1600 MHz
Şu donanımlarla Legue of Legends oynarken FPS 100'ün altına inmiyor fakat drop yermiş gibi kasıntı yapıyor. Bu kasma çok hızlı oluyor fakat hissettiriyor. 60 FPS gibi değil oynanış. FPS'de herhangi bir dropta yaşamıyorum. Afterburner'da izlediğim kadarıyla çok seri şekilde GPU %0'a inip % 100 bandına kadar çıkıyor. İşlemci ve ekran kartı sanki boşta çalışıyormuş gibi ısıları yükselmiyor.Tüm driverlar mevcut driver booster ile kurdum. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    670 KB · Görüntüleme: 51
  • Adsız233.png
    Adsız233.png
    308,3 KB · Görüntüleme: 42
Sistemim.
GPU: RX570 4 GB.
CPU: FX8350.
RAM: 12 GB 1600 MHz.
Şu donanımlarla legue of Legends oynarken FPS 100'ün altına inmiyor fakat drop yermiş gibi kasıntı yapıyor. Bu kasma çok hızlı oluyor fakat hissettiriyor. 60 FPS gibi değil oynanış. FPS'de herhangi bir dropta yaşamıyorum. Afterburner'da izlediğim kadarıyla çok seri şekilde GPU %0'a inip % 100 bandına kadar çıkıyor. İşlemci ve ekran kartı sanki boşta çalışıyormuş gibi ısıları yükselmiyor. Tüm driverlar mevcut Driver Booster ile kurdum. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Driver Booster kullanmayın dedik.
DDU ile sürücüyü tamamen kaldır ve elinle kur. Zor değil Technopat'ta videoları var.
Sistemim.
GPU: RX570 4 GB.
CPU: FX8350.
RAM: 12 GB 1600 MHz.
Şu donanımlarla legue of Legends oynarken FPS 100'ün altına inmiyor fakat drop yermiş gibi kasıntı yapıyor. Bu kasma çok hızlı oluyor fakat hissettiriyor. 60 FPS gibi değil oynanış. FPS'de herhangi bir dropta yaşamıyorum. Afterburner'da izlediğim kadarıyla çok seri şekilde GPU %0'a inip % 100 bandına kadar çıkıyor. İşlemci ve ekran kartı sanki boşta çalışıyormuş gibi ısıları yükselmiyor. Tüm driverlar mevcut Driver Booster ile kurdum. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Hatta en temizi formattan sonra elinizle driverleri indirmek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı