RX570 model tavsiyesi

cLoras

Centipat
Arkadaşlar bilgisayar toplamaya karar verdim başlangıç aşamasında tercihim RX570 ekran kartı oldu.
Marka ve model önerileriniz rica olunur.
Bütçe: Maks. 900 civarı

Kasa: Deep Cool Earlkase RGB.
Bu konuyla ilgili model tavsiyelerini okudum ama kafam karıştı net olursanız büyük yardımınız olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye için teşekkürler
Pulse/Nitro/Normal Arasında pek bir fark varmı acaba, Bir bilginiz varmı ?
Mhz farkı var bunların arasında en düşüğe sahip olan ITX modeli ve tek fanlı olduğu için genelde tavsiye edilmiyor Pulse modeli ortalama bir kart Nitro ise en iyi soğutmaya sahip ve Mhz oranı yüksek model ama bazı firmalar çok faiş fiyata koyabiliyor nitro modelini arasında en fazla 50-100 TL oynar Pulse ve Nitronun RX 570 kartında onun için ucuz olanı alın Pulse modelide üzmez sizi f/p açısından iyi bir kart 2 3 fps için 100 200 TL bayılmak mantıklı gelmiyor bana Rx 570in devri bittiğinde iki modelinde bitecek nasıl olsa böyle düşünün.

Konu hakkındaki tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Son bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var pc toplama konusunda biraz cahil kalıyorum o yüzden bulabildigim parçalar bunlar, acaba bunlar da uyumluluk/performans sorunu alırmıyım?

Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 Fiyatı

işlemci konusunda pek emin degilim diğer parçalar ve işlemci için önerilere açığım.
Ryzen önerende var İntel önerende ikisinin de kendine özel farkları var ama tam hakim değilim o konuya

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı