RX570 orijinal mi?

alone nugget

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ VENTUS RTX 2060 6GB
I3-12100F
ASRock H610M-HVS/M.2 R2.0.
8x2 GB 3200MHZ CL19 RAM
256GB SATA SSD 500GB HDD
500WATT PSU
2. el RX570 Sapphire Pulse 4 GB aldım. Ama 4 GB versiyonlarına baktığımda 4 GB versiyonlarında VGA girişi var bende sadece DisplayPort ve HDMI var. Kartta bir değişiklik yapmış olabilirler mi?

2. el RX570 Sapphire Pulse 4 GB aldım. Ama 4 GB versiyonlarına baktığımda 4 GB versiyonlarında VGA girişi var bende sadece DisplayPort ve HDMI var. Kartta bir değişiklik yapmış olabilirler mi?
Vah girişi yok. Orijinallerinde DVI, DP ve HDMI var. Modeli ne kartın?

hocam kartin portlarinin fotografini atarmisiniz

Sapphire imiş. O kartta bahsettiğim fitiller var. Kart büyük ihtimalle Münih’te kullanıldı evi girşlerini de söktüler mi kaptılar allah bilir. Dereceler güzelse takılma. Yüksekse de gecmıs olsun.

Benim arkadaşım 2 hdmı çıkışlı bir xfx ez580 almıştı kart yanıyordu ve çoğu girişi yoktu.

Hocam kartin portlarinin fotografini atar misiniz?

Kartın performansı diğer RX570'ler ile yakın performansta. Sadece i5 3. Nesil bir işlemcim olduğu için Bir tık darboğaz yaptığını düşünüyorum. Sadece VGA girişi olmaması beni biraz şüphelendirdi. Isı değerleri de oyunlarda 58-70 arasında. Henüz FurMark testi yapmadım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 27
hocam gayet normal gorunuyor. VGA olan en son ekran karti nvidia 700 serisi ve amd r9 300 serisi. yani rx570 de vga olmaz ama display port olabilir

Aynı kart bende de var sizinkinde bir sıkıntı görünmüyor.

Hocam gayet normal gorunuyor. VGA olan en son ekran karti NVIDIA 700 serisi ve AMD R9 300 serisi. Yani RX570 de VGA olmaz ama DisplayPort olabilir

Hocam kartın internetteki 4 GB olan versiyonlarına baktğımda VGA girişi varken 8 GB versiyonlarında mevcut olmadığını gördüm. Ama performansı anormal bir derece değil şu an bir sorun yok kartta sadece oyun oynarken bazen FPS düşmeleri oluyor GTA 5 oynadığımda 100-70 arasıyken durduk yere 40'lara düşüyor. 1-2dk sonra düzeliyor tekrardan bu biraz beni şüphelendirdi orijinallik konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…