RX570 Pulse ITX DisplayPort nerede?

Lensard

Hectopat
AOC C24G1 monitörünü alacağım ama monitörde VGA, HDMI ve DisplayPort girişi var. Benim ekran kartımda DVI, HDMI ve DisplayPort var diye gösteriyor internette ama kasanın arkasına baktığımda DisplayPort'u göremiyorum Display Port ile sorunsuz 144Hz alabilir miyim? Ekran kartım Sapphire RX570 Pulse ITX 4 GB.
Kasanın arkası:

IMG_20200829_171335.jpg

IMG_20200829_170919.jpg

oraya monitörü takarsam 144hz alır mıyım kesin ona göre sipariş vereceğim pek bilmiyorum da teşekkürler
En sağdaki port. Ayrıca kasanın temizlik zamanı gelmiş gibi görünüyor.
oraya monitörü takarsam 144hz alır mıyım kesin ona göre sipariş vereceğim pek bilmiyorum da teşekkürler

Son düzenleme:

Evet 144hz monitör takarsanız display port üzerinden 144hz yenileme oranında kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı