RX570, R5 1600 AF, B450M S2H sistem toplama

ozkanprp

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar hayatımda ilk defa sistem toplayacağım zaten çoğu parçayı aldım ama son bir kere uyumlu mu parçalar diye söyler misiniz çok yardımcı olursunuz.

GPU:
Sapphire Pulse AMD RX570 8 GB 256Bit GDDR5:
CPU:
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 16MB cache soket AM4 12nm:
anakart:
Gigabyte B450M-S2H AMD B450 DDR4:
güç kaynağı:
High Power 750W 80+ Bronze element Smart mavi LED'li 56A@12V:
RAM:
Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance LPX 8 GB 3000MHz DDR4:
HDD:
Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5" 2 TB 7200 RPM 256 MB SATA 3:
SSD:
Samsung 970 Evo NVMe 250GB 3400MB-1500MB/s M.2:
monitör:
Samsung LS24R350FHMXUf 24" 75Hz 5ms (HDMI-D-Sub) FHD FreeSync çerçevesiz IPS:
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. (Güç kaynağı ve ekran kartında sisteme göre niye bu kadar pahalıya kaçtın derseniz ikisini de çok büyük indirimlerle yakalamıştım 1 sene önce falan.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek fanlı versiyonu önermıyorlar ama bilmiyorum testlerine bak. İşemci gayet iyi kullanıyorum. Güç kaynağı High Power almasaydınız bir Cooler Master FSP Corsair falan alsaydınız.

Tek fanlı versiyonu önermıyorlar ama bilmiyorum testlerine bak. İşemci gayet iyi kullanıyorum. Güç kaynağı High Power almasaydınız bir Cooler Master FSP Corsair falan alsaydınız.

Abi uyumluluk olsun yeter sistem arasında yani anakart bir şeyle falan uyumlu olmazsa çok kötü olur High Power PSU olarak iyi marka diye biliyorum ama haklı olabilirsin ama maalesef yapacak bir şey yok artık o konuda.

Abi uyumluluk olsun yeter sistem arasında yani anakart bir şeyle falan uyumlu olmazsa çok kötü olur High Power PSU olarak iyi marka diye biliyorum ama haklı olabilirsin ama maalesef yapacak bir şey yok artık o konuda.
Cm,Corsair veya fsp nin daha iyi olması High powerı kötü yapmaz gayet iyi markadır.rx 570 çift fan olsa daha iyi olurdu gerçekten,onun dışında uyumsuz bir şey yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı