Dostlar hayatımda ilk defa sistem toplayacağım zaten çoğu parçayı aldım ama son bir kere uyumlu mu parçalar diye söyler misiniz çok yardımcı olursunuz.
High Power 750w 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli 56a@12v Güç K 638,22 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! High Power Güç Kaynağı fiyatı Bilgisayar kategorisinde.
Samsung LS24R350FHMXUF 24" 75Hz 5ms (HDMI-D-Sub) FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. (Güç kaynağı ve ekran kartında sisteme göre niye bu kadar pahalıya kaçtın derseniz ikisini de çok büyük indirimlerle yakalamıştım 1 sene önce falan.)
Tek fanlı versiyonu önermıyorlar ama bilmiyorum testlerine bak. İşemci gayet iyi kullanıyorum. Güç kaynağı High Power almasaydınız bir Cooler Master FSP Corsair falan alsaydınız.
Tek fanlı versiyonu önermıyorlar ama bilmiyorum testlerine bak. İşemci gayet iyi kullanıyorum. Güç kaynağı High Power almasaydınız bir Cooler Master FSP Corsair falan alsaydınız.
Abi uyumluluk olsun yeter sistem arasında yani anakart bir şeyle falan uyumlu olmazsa çok kötü olur High Power PSU olarak iyi marka diye biliyorum ama haklı olabilirsin ama maalesef yapacak bir şey yok artık o konuda.
Abi uyumluluk olsun yeter sistem arasında yani anakart bir şeyle falan uyumlu olmazsa çok kötü olur High Power PSU olarak iyi marka diye biliyorum ama haklı olabilirsin ama maalesef yapacak bir şey yok artık o konuda.
Cm,Corsair veya fsp nin daha iyi olması High powerı kötü yapmaz gayet iyi markadır.rx 570 çift fan olsa daha iyi olurdu gerçekten,onun dışında uyumsuz bir şey yok