erdi1569 Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 RAM 8gb Ekran kartı rx570 8gb İşlemci AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor İşlemci AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor Radeon RX 570 series 8 GB ekran kartı RAM de 8 GB kaldırır mı? Ona göre alacağım. Dosya Ekleri e.PNG 19,8 KB · Görüntüleme: 38 k.PNG 10,3 KB · Görüntüleme: 31 z.PNG 23,2 KB · Görüntüleme: 29
İşlemci AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor Radeon RX 570 series 8 GB ekran kartı RAM de 8 GB kaldırır mı? Ona göre alacağım.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Sistem gereksinimlerini karşılıyor sisteminiz. Evet kaldırır. Fakat fiyatları nedir parçaların?
erdi1569 Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 hocam bana net bir şey gerekiyor bu kadar fps bu ayarlarda açar tarzında Aytemiz dedi: Sistem gereksinimlerini karşılıyor sisteminiz. Evet kaldırır. Fakat fiyatları nedir parçaların? Genişletmek için tıkla... fiyatları bilmiyorum hocam itopyadan almıştım toplu sistemdi 144 hz monitor ile extra
hocam bana net bir şey gerekiyor bu kadar fps bu ayarlarda açar tarzında Aytemiz dedi: Sistem gereksinimlerini karşılıyor sisteminiz. Evet kaldırır. Fakat fiyatları nedir parçaların? Genişletmek için tıkla... fiyatları bilmiyorum hocam itopyadan almıştım toplu sistemdi 144 hz monitor ile extra
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 27 Ağustos 2024 #4 erdi1569 dedi: hocam bana net bir şey gerekiyor bu kadar fps bu ayarlarda açar tarzında fiyatları bilmiyorum hocam itopyadan almıştım toplu sistemdi 144 hz monitor ile extra Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdi1569 dedi: hocam bana net bir şey gerekiyor bu kadar fps bu ayarlarda açar tarzında fiyatları bilmiyorum hocam itopyadan almıştım toplu sistemdi 144 hz monitor ile extra Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdi1569 Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 Lee Yubin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunu gördüm fakat 16gb ram var bu kişide bende 8gb
Lee Yubin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunu gördüm fakat 16gb ram var bu kişide bende 8gb
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 27 Ağustos 2024 #6 erdi1569 dedi: bunu gördüm fakat 16gb ram var bu kişide bende 8gb Genişletmek için tıkla... Evet. %10 düşük performans alma ihtimaliniz var. Ama low'da sabit 144 FPS oynarsınız bence. Beklentiniz nedir tabi bilmiyorum.
erdi1569 dedi: bunu gördüm fakat 16gb ram var bu kişide bende 8gb Genişletmek için tıkla... Evet. %10 düşük performans alma ihtimaliniz var. Ama low'da sabit 144 FPS oynarsınız bence. Beklentiniz nedir tabi bilmiyorum.
erdi1569 Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #7 Lee Yubin dedi: Evet. %10 düşük performans alma ihtimaliniz var. Ama low'da sabit 144 FPS oynarsınız bence. Beklentiniz nedir tabi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... medium high arası ne kadar oynayabilirim onu merak etmiştim
Lee Yubin dedi: Evet. %10 düşük performans alma ihtimaliniz var. Ama low'da sabit 144 FPS oynarsınız bence. Beklentiniz nedir tabi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... medium high arası ne kadar oynayabilirim onu merak etmiştim