RX570 Radeon ayarları ve catalyst Center sorunu

Tahaozer

Centipat
Bundan yaklaşık 3 hafta önce RX570 ekran kartı aldım fakat LOL CS GO türü oyunların hiçbirinde düzgün bir performans alamadım. FPS sürekli 60 70'lerde geziyor, GPU ve CPU kullanımı da bir hayli düşük %0-%40 arası değişiyor. Radeon ayarlarından ince ayar çekeyim dedim. Uyumluluk kısmında gereksinimler alınamıyor diyor, catalyst Center'dan ayarlıyayım dedim onu da kurarken mavi ekran veriyor. Yardımcı olur musunuz acaba? Ekran kartını aldığımdan beri hiçbir oyunu düzgün oynayamıyorum. Eski HD4670 ekran kartımda bile 100 FPS alıyordum, 9 yıllık ekran kartı.

-Gigabyte RX570 4 GB
-Gigabyte H61M S2 pv anakart
-HyperX 6 GB RAM (12 yapacağım bu hafta)
-i5 2400 işlemci
-Gametech 550W 80Plus Bronze Power

Dosya Ekleri

• IMG_20200501_010029.jpg
    376,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200501_005558.jpg
    222,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Bottleneck yüksek ihtimal. Parçalar eski.

Hocam RAM'ler ve ekran kartı 3 haftalık Vatan'dan aldım eski değil işlemcim eski sadece ve almadan önce buradaki modaretorlerden birine de sordum darboğaz yapmaz yapsa bile aşırı bir şey olmaz dedi oyunda ufak tefek ayarlamalar ile rahat rahat kullanırsın dedi aynı sistemin oyun performansına da baktım YouTube'den çok minik 10 15 FPS'lik bir kayıp olduğunu gösteriyordu fakat ben 10 15 değil 100 150 FPS'lik bir kayıp yaşıyorum ve Radeon ayarlarında ki uyumluluk kısmında dikkat ters giden bir şeyler var yazıyor bazan da gereksinimler alınamadı yazıyor yani ekran kartı bir şey yüzünden hiçbir oyunu algılamıyor uyumluluk. Yok olarak gösteriyor siz kendi PC nizden var ise Radeon ayarlarından uyumluluğa girerseniz sizdeki bütün oyunların bilgilerini gösterecektir ama. Bende açılmıyor sorun da burada başlıyor zaten.

Dosya Ekleri

• IMG_20200501_010029.jpg
    376,5 KB · Görüntüleme: 43
Şuan nvidia bir makina kullandığım için malesef bakamıyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…