RX570 sistem ETS 2 ve CS:GO'da oyundan atıyor

tlg0335

Femtopat
Daha fazla  
Anakart= ASUS H81mk.
İşlemci= i7 4770 3.40GHz.
Ekran kartı=MSI RX570 8 GB OC Armor serisi.
RAM'ler= DDR3 2x4GB.
512SSD var.
650Watt güç kaynağı var.

Şöyle bir durum ekran kartını alalı 1 falan olmuştur daha var CS:GO / ETS 2 girdiğimi düşünün 1 el rekabetçi atıyorum ama son 2 3 el kala oyundan atıyor bazen de 5 10 dk sonra yapıyor yani anlam veremiyorum.
Ne gibi sıkıntı var sistemde? Biraz eski bir işlemci kullanıyorum ama performansı on numara. Stok işlemci fanı var kasamda. 1 tane ön tarafta 1 tane arkada egzoz fanı. Ne gibi bir sıkıntım var? Yardımcı olursanız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_20201227_202427.jpg
    IMG_20201227_202427.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 28
Anakart= ASUS H81mk.
İşlemci= i7 4770 3.40GHz.
Ekran kartı=MSI RX570 8 GB OC Armor serisi.
RAM'ler= DDR3 2x4GB.
512SSD var.
650Watt güç kaynağı var.

Şöyle bir durum ekran kartını alalı 1 falan olmuştur daha var CS:GO / ETS 2 girdiğimi düşünün 1 el rekabetçi atıyorum ama son 2 3 el kala oyundan atıyor bazen de 5 10 dk sonra yapıyor yani anlam veremiyorum.
Ne gibi sıkıntı var sistemde? Biraz eski bir işlemci kullanıyorum ama performansı on numara. Stok işlemci fanı var kasamda. 1 tane ön tarafta 1 tane arkada egzoz fanı. Ne gibi bir sıkıntım var? Yardımcı olursanız.
Wattman sorunu olabilir mi hocam ? Çekirdek ve bellek frekansını düşürüp bir de öyle deneyin.

Wattman sorunu olabilir mi hocam ? Çekirdek ve bellek frekansını düşürüp bir de öyle deneyin.
Onun nasıl yapıcam deniyim birde öyle birde kasada 1 tane işlemci fanı 1 tanede egzoz fanı var başka yok soğutuculu bir kasa mı alsam diye düşünüyorum
Hangi program bu
Msi kendi ekran kartı programından bakıyorum
Wattman sorunu nedir açar mısın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı