PC'ye PSU alacağım da pek bir bilgim yok, şunu araştırıp buldum.
FSP Hydro k HD600 600W 80+ Bronze güç kaynağı.
- Bu kasama sığar mı? (Rampage Majesty USB 3.0 MidT ATX Gaming cam kasa)
- Bir sürü girişi var, hiç almadığımdan bilmiyorum. Bağlantıları uyar mı? Yani kısacası sorun çıkartır mı aldığım zaman herhangi bir şekilde?
- Son olarak yeter mi gücü? Önceki PSU oyunlarda kapanma yaşatıyordu.
Sistem: ASUS RX570.
Ryzen 5 1600.
MSI a320.
8 GB RAM.
1 TB HDD.
Genel Modülerlik Modüler değil Verimlilik sertifikası 80+ Bronze Garanti 3 yıl Korumalar Aşırı Gerilim Koruması Düşük Gerilim Koruması Aşırı Güç Koruması Aşırı Akım Koruması Kısa devre koruması Aşırı Sıcaklık Koruması Korumalar ve özellikleri Güç 12V...
Genel Modülerlik Modüler değil Verimlilik sertifikası 80+ Bronze Garanti 3 yıl Korumalar Aşırı Gerilim Koruması Düşük Gerilim Koruması Aşırı Güç Koruması Aşırı Akım Koruması Kısa devre koruması Aşırı Sıcaklık Koruması Korumalar ve özellikleri Güç 12V...
Hocam dolar fena artmış fiyatlar güncellemeden alim diyom. FPS Hydro 3 tane var. HD k Speed series hangisi daha iyi? Bir de 1 cm daha büyük benim önceki PSU'dan sorun olmaz değil mi?
Hocam dolar fena artmış fiyatlar güncellemeden alim diyom. FPS Hydro 3 tane var. HD k Speed series hangisi daha iyi? Bir de 1 cm daha büyük benim önceki PSU'dan sorun olmaz değil mi?