RX570 sistem mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

helvacihelva

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1Wv08oN5VKuF4XZZGAg4LuFu1Ee8TiwY6?usp=drive_link
RAM
16
SSD veya HDD modeli
HitachiHUA , OCZ-ARC100 , SanDisk
Ekran kartı
Radeon RX570 8GB
Anakart
DDR3
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz 3.20 GH
Yaklaşık bir haftadır hiçbir sorun bulmamama rağmen sık sık mavi ekran almaya başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın hata Spotify kaynaklı ama şöyle ki ağ protokolleri ile ilgili de sorun gözüküyor öncelikle Spotify'ı sil tekrar yükle, tamamen silindiğinden emin ol ve ağ ile ilgili olan sürücüleri de güncelle. Akabinde windows için olan güncellemeleri denetle, bir haftadır kaç tane mavi ekran hatasını incelediysem Windows'un son güncenllemesinden sonra olduğu kanatine vardım.

Başlat > Aygıt Yöneticisi > ağ bağdaştırıcıları.
Kullandığın adaptöre sağ tık → "sürücüyü güncelle"

Ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > Windows Update → tüm güncellemeleri yükle.

Ama direk hata veren iş Spotify.exe olarak gözüküyor. Tüm adımları uyguladıktan sonra aldığın aksiyonları belirtirsen sevinirim.

Son düzenleme:
Tüm sürücü ve driverları güncelle.

Baktım ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ağ protokollerinde de sorun var.

Muhtemelen bir Windows güncellemesinden sonra ağ kartı ya da chipset driver uyumsuzluğu oldu. Bu hatayı vesaire bir Uygulamada'da alabilirdin.

Denilenleri birebir yaptım yardımınız için teşekkür ederim ama hala mavi ekran almaya devam ediyorum. Yeni minidumpları paylaşmaya çalıştım ama okuyamıyor dedi paylaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…