RX570 Sistem Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni bilgisayar toplayacağım ve ekran kartı RX570 8GB 256Bit olacak. RX470 için bana İntel işlemci önerir misiniz? AMD de önerebilirsiniz ama seçtiğim anakart İntel ile uyumlu, bu yüzden AMD işlemci önerirken bana yeni bir de anakart önerirseniz sevinirim. Fakat öncelik olarak İntel tercih ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe nedir? Elinizde anakart var mı? Varsa modeli nedir? Birde neden RX470 için işlemci önerisi istedin? RX570 alacağını belirtmişsin.

Bütçe? İ7 7700K bile önerebiliriz. Bütçeniz nedir?
Bütçenizi söyler misiniz? Ayrıca 8 GB RX 570 çok çok iyi bir fiyata bulunmadıkça tavsiye etmem. Ne kadara alacaksınız?
Bütçe nedir? Elinizde anakart var mı? Varsa modeli nedir? Birde neden RX470 için işlemci önerisi istedin? RX570 alacağını belirtmişsin.

1-Bütçe yazmayı unutmuşum affedersiniz. İşlemci için olan bütçem en fazla 800 TL.
2-Aslında 4GB'lık modelini de alabilirim: Sapphire RX570 NITRO+ OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
3-Yeni ekran kartı da önerebilirsiniz fakat ekran kartının fiyatı 1000 TL'yi geçmez ise çok mutlu olurum.
4-Elimde herhangi bir anakart yok fakat benim beğendiğim bir sistemde İntel uyumlu bir anakart vardı:
ASUS PRIME B250M-K Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz USB3.0 M.2 Anakart (Alacağım RAM her şekilde DDR4 olacak.),(Anakart için olan bütçem en fazla 400 TL.Fakat 425 TL gibi değerleri de kabul ederim.)
5-Yanlışlıkla RX470 yazmışım affedersiniz.

Sitede biraz yeni olduğum için böyle oldu özür dilerim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    49,3 KB · Görüntüleme: 374
  • 2(harddisk).PNG
    7,9 KB · Görüntüleme: 305
  • 3(SSD).PNG
    40,2 KB · Görüntüleme: 232
Güzel sistem, beğendim. Ancak GSKILL değil, Kingston, Corsair gibi markalar öneriyorum. GSKILL alan çoğu kişide mavi ekran oldu. Ayrıca, sistemi alınca BIOS'dan XMP mod açın ki RAM'ler 3200 MHZ'de çalışsın.

RAM'leri 3000 MHz alın, onun dışında sorun yok.
AMD Ryzen 5 1400 ile RX580 8GB 256Bit darboğaz yapar mı? AMD işlemciler hakkında pek fikrim yok. Ayrıca RAM olarak: Kingston 8GB Hyperx Savage Black DDR4 3000MHz CL15 PC Ram iyi midir sizlerce? Hiçbir sitede stokta yok bu RAM. Sizin bildiğiniz 8GB 3000Mhz var mı? Yardımlarınız için beğendim ama yine de teşekkür etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…