RX570 sistem

türkiyeli33

Centipat

(İşlemci değişmeyecek Ryzen 5 1600 kalacak)

Alacağım sistem bu. 16 GB RAM yükseltip alacağım ve ayrıyeten 1TB hard disk de ekleyip alacağım. Bu sistem (Forza h. 4 GTA 5 CS GO PUBG Mobile PES 2019 ETS 2 ) gibi güncel oyunları kasmadan donmadan droplandan oynatabilir mi? Anlayan varsa cevap verirse sevinirim. Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de 1 hafta sonra sipariş vereceğim sisteme benziyor. R5 1600 ve RX 570. Bence F/P açısından toplanabilecek en güzel sistem. 16 GB RAM takacaksanız size önerim 8+8 olarak takın, sistemin vereceği FPS 10-15 daha artacaktır. Bunun dışında ben genelde CS:GO oynayan biriyim. İşlemci yoğunluklu bir oyun olduğu için verdiği FPS beni tatmin etmedi işlemciyi yükseltsem daha fazla verir büyük ihtimalle. Bunun dışında ekran kartı yoğunluklu oyunlarda tatmin ediyor izlediğim benchmark videolara göre. Bunun dışında kasa ve PSU çok kötü değişmesi lazım. İsterseniz yakın fiyata daha iyisini toplayabilirim. PSU sizi üzer en az anakart kadar önemli bir parça. Tüm parçaları bozabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı