RX570 sistemde Squad performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10

Fahreinheit

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rx570 4gb
İşlemci
amd ryzen 3 2200g
Herkese merhaba, ben Squad oyununu almak istiyorum ancak yorumlardan okuduğum kadarıyla oyunda optimizasyon sorunu varmış sanırım acaba sistemimde bir sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: RDR2'yi ultrada.
AC Valhalla'yı medium, hight ve Ultra karışık bir biçimde sorunsuz oynattı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler şu anda işlemci bakmaya başladım. Ana kartıma en uygun olanı alıp değiştireceğim.

Aynı ekran kartı bende var.
Rx570 4 gb
İ310100F
16 gb ram
Oynayamadığım oyun hatırlamıyorum. Sana öyle söyleyeyim.

Aynı ekran kartı bende var.
RX570 4 GB.
i310100F.
16 GB RAM.
Oynayamadığım oyun hatırlamıyorum. Sana öyle söyleyeyim.

İşlemciden dolayı çekiniyorum, seninki 2200G'ye göre daha iyi sanırım zaten muhtemelen AMD 5 5600 alacağım işlemci olarak.

Bütçen yeterli olursa 5600 veya daha altına bakabilirsin.

ASUS Prime A320M-K anakarta uyumlu olur mu sence?

İşlemciden dolayı çekiniyorum, seninki 2200G'ye göre daha iyi sanırım zaten muhtemelen AMD 5 5600 alacağım işlemci olarak.

ASUS Prime A320M-K anakarta uyumlu olur mu sence?

İşlemci olarak R5 5600 yeterli seviyede bu işlemci varken üstüne tek ekran kartı yükseltmen kalır o da şimdilik okey durumda.

İşlemci olarak R5 5600 yeterli seviyede bu işlemci varken üstüne tek ekran kartı yükseltmen kalır o da şimdilik okey durumda.

Ekran kartı bu zamanda çok zor işlemciyi halledersem beni bu ekran kartıyla 2 3 yıl idare eder diye düşünüyorum.

Ekran kartı bu zamanda çok zor işlemciyi halledersem beni bu ekran kartıyla 2 3 yıl idare eder diye düşünüyorum.

Oynadığın oyunlar Online ağırlıklıysa işlemciden yana sırtın yere gelmez ekran kartı da çok düşük değil çoğu oyunu yine rahat oynarsın. R3 2200G'den R5 5600'e geçince bir sıçrama yaşayacaksın zaten alabiliyorsan 5600X al bir de soğutma ondan sonra hiç değiştirmene gerek olmaz, değiştirirsen anca DDR5'e geçmek için olur.

5600X ve 5600 arasında fazla fark yok ama fiyat olarak var o yüzden düşünme aşamasındayım, ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…