The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 15 Mart 2021 #11 beratslvi dedi: Öncelikle öneriniz için teşekkürler. İntertnette bir de XPG Pylon'u gördüm aralarında 100TL gibi bir fark var. İnsanlar çok fazla önermişler. Aradaki fiyat farkına değer mi bilginiz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz kısıtlıysa değmez.
beratslvi dedi: Öncelikle öneriniz için teşekkürler. İntertnette bir de XPG Pylon'u gördüm aralarında 100TL gibi bir fark var. İnsanlar çok fazla önermişler. Aradaki fiyat farkına değer mi bilginiz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz kısıtlıysa değmez.
İsimsizÜye Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #12 RotasızBey dedi: Hocam bilemiyorum ben ve çevremdekiler sıkıntı yaşamadık. Sorunlu bir model olduğunuda sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlu değil ama pek kaliteli değil. Alınmaz ama kullanılır.
RotasızBey dedi: Hocam bilemiyorum ben ve çevremdekiler sıkıntı yaşamadık. Sorunlu bir model olduğunuda sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlu değil ama pek kaliteli değil. Alınmaz ama kullanılır.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #13 Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com