RX570 sisteme AMD uyumlu anakart önerisi

ulaslan0

Hectopat
Elimde Ryzen 5 5600 var. Güncel anakartımla uyumluluk sorunu yaşadığından 1 yıldır elimde duruyor. Yeni anakart almaya karar verdim. Sistemim DDR4 ve DDR5'e geçemem. Wi-Fi bulundursun isterim. Piyasaya çok hakim değilim o yüzden bütçe veremiyorum. Çok pahalı, üst segment bir anakart olmasın ama şunu al keyfine bak diyeceğiniz çok tutulan bir model varsa önerilerinizi bekliyorum.

Güncel sistemim.
Kasa: Corsair Spec-Delta RGB (mini-ITX, Micro-ATX, ATX desteği)
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: RX570 8 GB.

Elimde Ryzen 5 5600 var. Güncel anakartımla uyumluluk sorunu yaşadığından 1 yıldır elimde duruyor. Yeni anakart almaya karar verdim. sistemim DDR4 ve DDR5'e geçemem. Wi-Fi bulundursun isterim. Piyasaya çok hakim değilim o yüzden bütçe veremiyorum. Çok pahalı, üst segment bir anakart olmasın ama şunu al keyfine bak diyeceğiniz çok tutulan bir model varsa önerilerinizi bekliyorum.

Güncel sistemim.
kasa: Corsair Spec-Delta RGB (mini-ITX, Micro-ATX, ATX desteği)
anakart: Gigabyte B450M S2H.
ekran kartı: RX570 8 GB.

Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz acaba? Aynı bire bir sistem bende de var bir sorun yok.

Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz acaba? Aynı bire bir sistem bende de var bir sorun yok.
Hocam işlemciyi takıyorum kullanıyorum sorun yok. Bilgisayarı kapatayım sabah yeniden açayım bilgisayara görüntü gelmiyor. Bu 1 gün içinde de olabiliyordu 1 hafta içinde de ama sonuç olarak bu işlemciyle bu sorunu yaşıyordum.

Süresi dolmadan iade edip tekrar aldım aynı sorun devam ediyordu. Bana gelen işlemciden kaynaklandığını düşünmüyorum. Her BIOS sürümünü denedim ama sorun devam ediyordu.

Olayı merak ettiyseniz geçmişte açtığım şu iki konuya bakabilirsiniz, detaylıca anlatmıştım sorunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı