RX570 siyah ekran

AnDyLoW

Hectopat
Merhaba. Bugün 50 TL'ye RX 570 aldım arkadaşımdan oyun oynarken siyah ekrana oldu dedi biz yeni aldi dedi bende aldim karti. 2 tane bilgisayarciya goturdum. 1'si kisa devre 1.si chipset arızası diyor bu sorunu nasıl cozebilirim bursada yaşıyorum bursada verebileceğim bir yer var mı ya da sehirdisina gönderebileceğim bir yer. Yardimci olursaniz sevinirim.

Watmann hatasıda almış olabilirsiniz ekran kartının güç frekansını düşürmeyi deneyin ama sorun her türlü parçadan kaynaklanıyor olabilir.

50TL'ye Rx570 nasıl aldınız? Bunu çözmeniz kartın fiyatı kadar olur zaten.

Merhaba. Bugün 50 TL'ye RX 570 aldım arkadaşımdan oyun oynarken siyah ekrana oldu dedi biz yeni aldi dedi bende aldim karti. 2 tane bilgisayarciya goturdum. 1'si kisa devre 1.si chipset arızası diyor bu sorunu nasıl cozebilirim bursada yaşıyorum bursada verebileceğim bir yer var mı ya da sehirdisina gönderebileceğim bir yer. Yardimci olursaniz sevinirim.

Ekran kartınızdan çok sorunuzda bir problem var sanırım. RX570 modelli ekran kartına sahip olduğunuza emin misiniz?

Ekran kartınızdan çok sorunuzda bir problem var sanırım. RX570 modelli ekran kartına sahip olduğunuza emin misiniz?
Evet mining serisi ekran karti fakat gemi porti vs var
Evet mining serisi ekran karti fakat gemi porti vs var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı