RX570 termal macun ve ped yeniledikten sonra 76 dereceyi görüyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H
Normalde tam yükte 72 dereceyi geçmeyen kartıma MX4 ve Thermal Grizzly minus ped ile bakım yaptım, ilk başta 78 derece civarını görünce emin olamayıp kartı tekrardan açıp daha az şekilde sürdüm bu sefer 75 76 derecelere düştü ama yine de fazla, nedeni ne olabilir? Biliyorum piyasadaki termal pedlerin çoğu kalitesiz ama açar açmaz parçalandığı için başka seçeneğim yoktu.

Bende de aynısı olmuştu (MSI Armor Modeli). RX570 ler öyle maalesef.

Bende de rx570 var imkan olsa da bi 6800 ile değiştirmek istiyorum güncel değiller malesef.

4 5 defa kartı söktüm ve akla gelebilecek her paternde termal macun sürmeyi denedim ama yok. Şu an boşta 60 derecede çalışıyor sinirden kartı kırmak istiyorum.

4 5 defa kartı söktüm ve akla gelebilecek her paternde termal macun sürmeyi denedim ama yok. Şu an boşta 60 derecede çalışıyor sinirden kartı kırmak istiyorum.

Şahsen 2. Elde satıp üstüne az bir ekleme ile 1660 serisine geçin derim. Kafanız rahat olur.

Şahsen 2. elde satıp üstüne az bir ekleme ile 1660 serisine geçin derim. Kafanız rahat olur.

Bir tanıdıktan 3.5k ya 1080 Ti alacağım ama bu kartı da bu şekilde bırakmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…