bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.956 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 29 Haziran 2023 #21 562410 dedi: Bende Armor olduğu için ısınıyor. @bonz o kadar masraf yapma bence elden çıkarıp o denkte kart alırsın model yükseltirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bence de 300-400TL'den fazla tutacaktı macun, pad derken.
562410 dedi: Bende Armor olduğu için ısınıyor. @bonz o kadar masraf yapma bence elden çıkarıp o denkte kart alırsın model yükseltirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bence de 300-400TL'den fazla tutacaktı macun, pad derken.
BoynuzluKitsune Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: RX 580 8GB Ram: Corsair Vegance DDR4 2X8 16GB 3000 mhz, Anakart: Gigabayte A320m, MSİ MAG A650BN 80+ Bronze PSU, Sistem türü: 64 bit Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #22 562410 dedi: Bende Armor olduğu için ısınıyor. @bonz o kadar masraf yapma bence elden çıkarıp o denkte kart alırsın model yükseltirsin. Genişletmek için tıkla... Armor serisini bilemem hiç kullanmadım. Ama dediğiniz mantıklı her türlü satıp biraz üstüne koyarak yükseltmek iyi fikir.
562410 dedi: Bende Armor olduğu için ısınıyor. @bonz o kadar masraf yapma bence elden çıkarıp o denkte kart alırsın model yükseltirsin. Genişletmek için tıkla... Armor serisini bilemem hiç kullanmadım. Ama dediğiniz mantıklı her türlü satıp biraz üstüne koyarak yükseltmek iyi fikir.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #23 BoynuzluKitsune dedi: Evet ama kolay bir şey zaten sadece iki üç vida söküyorsun. Termal macunu sürüp geri kapatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bugün yaptım sorunsuz yerine taktım çok şükür. Bu arada ekran kartınının fanı laptop fanından farksız küçücük bir fan koymuşlar bende diyorum niye ısınıyor. Son düzenleme: 29 Haziran 2023
BoynuzluKitsune dedi: Evet ama kolay bir şey zaten sadece iki üç vida söküyorsun. Termal macunu sürüp geri kapatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bugün yaptım sorunsuz yerine taktım çok şükür. Bu arada ekran kartınının fanı laptop fanından farksız küçücük bir fan koymuşlar bende diyorum niye ısınıyor.