RX570 Valorant'ta drop oluyor ve ses kesiliyor

İşletim sistemi
Windows 10

SüleymanÇAKIRR

Hectopat
Selamlar, Valorant'ta son 2 veya 3 haftadır drop sorunu yaşıyorum ve yaklaşık 1 haftadır da oyun esnasında sesler 1 veya 2 saniyeliğine kesilip geri geliyor. Drop probleminin ısıdan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum sıcaklıkları oyun esnasında kontrol ettiğimde işlemcim maksimum 65, ekran kartım ise maksimum 70 derece görüyor. Sistem özelliklerimi aşağya bırakıyorum.
  • XFX RX570
  • Ryzen 3 3200G
  • 8 GB 3200MHz RAM
  • Adata SU630 SSD

Selamlar, Valorant'ta son 2 veya 3 haftadır drop sorunu yaşıyorum ve yaklaşık 1 haftadır da oyun esnasında sesler 1 veya 2 saniyeliğine kesilip geri geliyor. Drop probleminin ısıdan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum sıcaklıkları oyun esnasında kontrol ettiğimde işlemcim maksimum 65, ekran kartım ise maksimum 70 derece görüyor. Sistem özelliklerimi aşağya bırakıyorum.
  • XFX RX570
  • Ryzen 3 3200G
  • 8 GB 3200MHz RAM
  • Adata SU630 SSD
Ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünüyorsan sürücüleri silip tekrar yükle derim. Şu rehberi kullanabilirsiniz.

• XFX RX570
  • Ryzen 3 3200G
  • 8 GB 3200MHz RAM
  • Adata SU630 SSD
Oyunu çalıştırdıktan sonra Alt Tab atıp görev yöneticisine girin. Orada Valorant shipping 64 gibi bir şey olacak zaten işlemci kullanımı en yüksek olanlardan görebilirsiniz. Sağ tıklayıp dosya konumunu açın ve Valorant'ın exe dosyasına ulaşmış olursunuz. O dosyaya sağ tıklayıp özelliklere girdiğinizde ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak diye bir tiklenebilir seçenek olacak. Onu tikleyip tamam deyin ve tekrar oyuna girmeyi deneyin. Bu sorun ekran kartı sürücüsünden dolayı da olabilir. En son ekran kartı sürücüsü güncellemesinden sonra bu sorun başladıysa bir önceki ekran kartı sürücüsünü kurup tekrar deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı