RX570 ve dahili ekran kartını aynı anda kullanma

thesergen

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2 gün önce RX570 ekran kartı aldım, Knight Online isimli oyunu oynuyorum fakat bu oyun AMD sistemlerle uyumlu değilmiş. ben de aldıktan sonra öğrendim, eski kartım GTX960 ile 120 FPS aldığım oyunda RX570 ile 20 FPS alıyorum. Şimdi benim sorum şu; RX570 monitöre HDMI ile bağlı, anakartın dahili ekran kartını da VGA çıkışıyla aynı anda monitöre bağlasam, Knight'a girerken dahili ekran kartını kullanabilir miyim? Kullanılabilirse nasıl geçiş yapılabilir anlık olarak? Çok mağdurum konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

RX570 ekran kartını çıkartman lazım oynaman Knight oynaman için öyle arkadan HDMI çıkar tak ile olacak iş değil. Nedenini merak edeceksinizdir, sen PC'yi açtığında ilk önce donanımlarını tarar PC ekran kartını görür ve ondan başlatır senin bilgisayarını.

Ayarlar kısmından oyunun başlatılacağı ekran kartını seçebiliyorsunuz. Arama kısmına "Grafik Ayarları" yazıp "Knight Online" oyununu ekleyerek seçenekler kısmından seçim yapmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…