Nasıl ya hocam. 144Hz 1ms sapasağlam ASUS monitör ve yanında rekabetçi oyunları en yüksek ayarda açabilen bir sistem 5.000 TL etmez ya. Siz herhalde sadece kasa için diyorsunuz.
Nasıl ya hocam. 144Hz 1ms sapasağlam ASUS monitör ve yanında rekabetçi oyunları en yüksek ayarda açabilen bir sistem 5.000 TL etmez ya. Siz herhalde sadece kasa için diyorsunuz
5.5 + 2.5 diyorsunuz anladım hocam. Ben şu anda 7.5'tan alıcı buldum muhtemelen birisini ona veririm. Bir de elimde aynı sistemim 320+320HDD yerine 120SSD+320HDD olanı var onu da 8'e bilemedin 7.5'a satarım. Kendime de bir sistem dizerim. Bizim bu aldığımız şeyleri hep kardeşime almıştık. Bir de kulaklık aldım ya hocam size çok garip bir şey söyleyeyim. Benim bir kardeşim var otizimli küçük o benim Logitech G435 kulaklığı yok etti. Ben de kara kara düşündüm ne yapsam diye 500TL'ye içinden çıkan USB bağlama adaptörünü sattım şaka gibi. Üstüne de bir 600 koydum sizin kulaklığı aldım. Ne kadar fark etmiştir bilmiyorum da ben o kulaklığı zaten pek sevmezdim. İyi bile olmuş diyorum. Ama çok saşirdim basit bir USB adaptorunun o kadar para etmesine umarim alan kisinin isini gorur
KB. 4000 5000 TL civarı size yakın sistemler buluyor RAM'ler 2000 TL edebilir ama bu sıfır fiyatı 2 dk kullancanız bile 2. el durumuna düşer yani piyasa böyle.
KB. 4000 5000 TL civarı size yakın sistemler buluyor RAM'ler 2000 TL edebilir ama bu sıfır fiyatı 2 dk kullancanız bile 2. el durumuna düşer yani piyasa böyle.
Sağ olun hocamlar yorumlar için. Elimde bir tane 320+320GB HDD'li sistem var bir tane de 120gbssd + 320GB HDD'li sistem birebir aynı. Monitör dahil iki sistemi de 7.500TL'den alıcısı hazır. Umarim ucuza gitmemisdir fiyatları makuldur.