Hocam i5 4460 ile birlikte RX 570 kullanıyorum. Darboğaz olduğunu pek bilmiyorum ama bence yeterli seviyede FPS alıyorum.%90 üstüne kullanılıyor hep işlemcide 60-65-70 gibi.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için. Ama ben çoğu oyunda 55-60 FPS arası geziniyorum. Dediğiniz gibi oynadığım oyuna göre değişecek. Odyssey'de çok fena droplar oluyor.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için. Ama ben çoğu oyunda 55-60 FPS arası geziniyorum. Dediğiniz gibi oynadığım oyuna göre değişecek. Odyssey'de çok fena droplar oluyor.
Mesela SOTTR ilk bölümünde bir sahne var Maskeli Balo sahnesi, orada inanılmaz işlemci kullanılıyor. Ama oyunun genel kullanımında pekte fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyulmuyor. Oyuna göre ve oyunda bulunduğunuz sahneye göre çok değişkenlik gösteren bir unsur darboğaz konusu.
Hocam, işlemci gerektiren unsurları düşürdüm popülasyon çimen vs. gibi. Ekran kartı için olanları körükledim. 55-60(monitörüm 60 Hz) en düşükte 45 gibi FPS görüyorum. CS:GO oynamıyorum. Bütün ayarlarım en yüksekte o çimenleri falan saymazsak.