Ekran kartının tek fanı var, fazla ısınabilir.400W Psu bugün alırısınız, yarın yükseltme yapacağınız zaman yetersiz gelir.Paranızı çöpe atmış olursunuz.Bunların haricinde bir problem yok.
BIOS güncellemesi yapmana gerek kalmasın diye B450 anakart kullandım. PSU'yu şık bir kasa ile beraber seçtim daha ucuza geldi. Hepsiburada'dan klavye & mouse set seçersen yaklaşık 100TL'de oraya gidecek. Eğer bütçeyi 4000TL yaparsan SSD'yi ekle sisteme. Veya ilerde alırsın. Monitörü almışken 24" almak daha mantıklı kesinlikle. Ama bütçe buysa yapılacak bir şey yok ne yazık ki.
sistemin kullandığı 276w anakart seçimimden de anlaşıldığı gibi oc yapmayı düşünmüyor oc yapmaktan vazgeçme sebebim ise özelleştirme seçeneğinde 3000mhz ram i destekleyen anakartlar çok pahalı
Ekran kartının tek fanı var, fazla ısınabilir.400W Psu bugün alırısınız, yarın yükseltme yapacağınız zaman yetersiz gelir.Paranızı çöpe atmış olursunuz.Bunların haricinde bir problem yok.
Camın arasına boşluk bırakmışlar hava alır. İnceleme videosu varsa onları izle. Birde yorumlara bak. Bende önü cam model olarak Aerocool Quartz aldım. Öndeki deliklerden gayet iyi hava alıyor.
Hazır sistemlere fiyatı düşürmek adına kötü güç kaynağı ekliyorlar. Aynı ürünlerin farklı siteler üzerindeki fiyatlarını karşılaştır. Çoğu zaman daha ucuza geliyor. Bunun için ürün fiyatlarını karşılaştıran siteleri kullanabilirsin. Güç kaynağı şakaya gelmez. Daha iyi bir model alman sistemin ömrü ve performansı için çok kritik bir etmen olacaktır.