404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 27 Ocak 2020 #11 CALLIST0 dedi: peki işlemciye overclock yaparsam fanı değiştirmem gerekirmi Genişletmek için tıkla... Evet gerekir hocam bunu alan kişiler de söylüyor.
CALLIST0 dedi: peki işlemciye overclock yaparsam fanı değiştirmem gerekirmi Genişletmek için tıkla... Evet gerekir hocam bunu alan kişiler de söylüyor.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #12 404NotFound dedi: Evet gerekir hocam bunu alan kişiler de söylüyor. Genişletmek için tıkla... stock fan beni ne kadar idare eder peki
404NotFound dedi: Evet gerekir hocam bunu alan kişiler de söylüyor. Genişletmek için tıkla... stock fan beni ne kadar idare eder peki
404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 27 Ocak 2020 #13 CALLIST0 dedi: stock fan beni ne kadar idare eder peki Genişletmek için tıkla... Hocam OC yapmazsanız sizi götürür, yarı yolda bırakmaz hocam. Fakat OC yapacaksanız stok fanı değiştirmeniz gerekecek.
CALLIST0 dedi: stock fan beni ne kadar idare eder peki Genişletmek için tıkla... Hocam OC yapmazsanız sizi götürür, yarı yolda bırakmaz hocam. Fakat OC yapacaksanız stok fanı değiştirmeniz gerekecek.