RX570 ve Xeon X3470 sistemde ekran kartı kullanımı düşüyor

PİTBULL SAMİ

Kilopat
Yer
Rivia
Daha fazla  
Oyunlarda ekran kartı kullanımım yüzde 60, 50 ve 5'lere kadar düştüğü oluyor. Özellikle Witcher 3'de şehre indiğim zamanlarda ekran kartı kullanımı düşmesine bağlı FPS düşmesi yaşıyorum. Crysis 3 gibi oyunlarda da, daha fazla işlem gücü gerektiren sahnelerde ekran kartı kullanımı düşmesine bağlı FPS düşmesi yaşıyorum. Sistemim aşağıdadır. Bilgisayarımda ısınma sorunu yoktur.

Anakart: Gigabyte GA-P55-US3L, Islemci: Xeon X3470 4.11 Ghz OC, RAM: Kingston 4x2 DDR3 1870 Mhz, Ekran Kartı: MSİ RX570 ARMOR 4 GB, SSD: Adata su650 120 GB, HDD: WD 320 GB, Kasa: Glory G01, PSU: Game Power 500W 80+, Monitör: Fujitsu L20T-4 Led 84 HZ OC, CPU Fan: Snowman T6

X3470 stabil 4.1 mi? İşlemci güçsüz sebep bu. Ben de 4.1 X3440 ile RX570'i tam verimde kullanamıyorum.
Evet stabil, fakat Forza horizon 4 ve Rainbow six siege gibi oyunları sorunsuz beslerken bu oyunları besleyememesi bir sorun varmış gibi hissettiriyor.

Darboğaz oluyor belli.

Öncelikle merhaba, benim bir sorunum var eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden.
Sorunum şu ben x3440 gigabyte h55m s2v anakart 8 gb ram ve aerocool vx500w power kullanıyorum ekran kartı olarak msi gtx 960 kullanıyordum bazı oyunlarda düşük kaldığından değiştirmek istedim rx 570 kutulu 1yıl garantili miningte kullanımamıs tertemiz asus rog aldım. Bilgisayara takıyorum ilk başta görüntü gelmiyor 2 3 kere restart atınca masaüstüne ulaşabiliyorum oyun performansında hiçbir sıkıntı yok ultrada oynatıyor lakin ilk açılış 2 3 restart atınca oluyor kart bozuk mu diye bilgisayarcıya götürdüm orda hiç böyle birşey yapmadı kullandığı anakartta fx 8350 takılıydı power olarak vs450 corsair vardı sorun anakartımda mı acaba ? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…