RX570 vs GTX 1050

Kofteayran

Hectopat
Merhaba, RX 570 ekran kartlı PC toplamayı düşünüyordum ama RX 570 ekran kartının birçok kişide bozulduğunu gördüm ve bunun yerine GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türklerin 2 milli ekran kartı seçiminde kesinlikle RX 570 öneriyorum kimse de de bozulduğunu görmedim bir ekran kartı durduk yere bozulmaz demi? Ekran kartina suç atacaklarina sorunun kendisinde olduğunu kabul etsin olay bu

Gtx 1050 veya 1050 Ti artık alınmaz dostum o fiyatlara. Bu ikisi arasından Rx570’den şaşmayın. Eğer bütçe de verebilirseniz toplu sistem önerisi yapabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kesinlikle RX570, kendim kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar her oyunu en yüksek- yüksek ayarlarda oynadım sıkıntı olmadı.

Merhaba, RX 570 ekran kartlı PC toplamayı düşünüyordum ama RX 570 ekran kartının birçok kişide bozulduğunu gördüm ve bunun yerine GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
RX 570 çok daha iyi bir karttır. Arkadaşıma aldık şuan bir sorunu yok. 1050ti sıfır olarak asla alınmamalı. İlla Nvidia olsun dersen de bütçeni arttırıp 1650 süper bak derim.

Rx 570 yerine 1650 Super Al amd nin watman Sorunlarıyla uğraşma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…