RX570 vs GTX 1050

1000 ile 1100 arası bütçem var Asus rog strix rx 570 4gb almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz ?

+300TL verebilirseniz bunlardan birini (Bence Gigabyte olanı) alın derim. Bütçe artamazsa RX 570 Rog Strix o bütçedeki en iyi modeldir.

Selamlar, bütçeniz varsa yeni nesil kartlara yönelmenizi tavsiye ederim, çünkü 1050ti artık giriş seviyesinin de altında bir kart.
RX 570 den aşşağı bir kart almanızı da tavsiye etmem.

Eskiden bu ekran kartı en az 3000 tl falandı her oyunu açıyordu baya dayandı tabii.Şuan rx 580 altı almak deliliktir diye düşünüyorum.

Türklerin 2 milli ekran kartı seçiminde kesinlikle RX 570 öneriyorum kimse de de bozulduğunu görmedim bir ekran kartı durduk yere bozulmaz demi? Ekran kartina suç atacaklarina sorunun kendisinde olduğunu kabul etsin olay bu
Yav arkadaşım kalp kırmam böyle boş konular içinde önceki mesajlarınada baktım. Ne kadar boş konuşan bir insansın sen . Benim kartım bozuldu ben mi bozdum bunu soketine tornavida mı soktum veya suya mı girdirdimde ben bozmuş oldum. Yazmışın sorun yaşayan suçu kendinde arasın bilme ne diye ne kadar basit bir cümle bu ya. Millet boşuna sorun yaşayınca konu açıyor. Beyfendimiz sorunun çözümünü bulmuş zaten neymiş sorun bizdeymiş. Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem kimsenin önerisine kulak asma hangisi içine siniyorsa onu al. Bozulunca yukardaki beyfendi sizin sorunuzu çözmeyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…