11122222 Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #11 Penetrator God dedi: 570 ile 580 arasında öyle çok büyük bir fark olmadığını bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... 10-20 fps de olsa bana göre büyük bir fark.
Penetrator God dedi: 570 ile 580 arasında öyle çok büyük bir fark olmadığını bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... 10-20 fps de olsa bana göre büyük bir fark.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #12 Penetrator God dedi: 570 ile 580 arasında öyle çok büyük bir fark olmadığını bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... RX 570 ile RX580 arasında çok bir fark yok ise GTX1650s ile arasında da çok bir fark yoktur kendinizle çelişmeyi bırakın.
Penetrator God dedi: 570 ile 580 arasında öyle çok büyük bir fark olmadığını bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... RX 570 ile RX580 arasında çok bir fark yok ise GTX1650s ile arasında da çok bir fark yoktur kendinizle çelişmeyi bırakın.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #13 Arkadaşalar siz cidden rahatsızsınız sanırım. Daha fazla size laf anlatmakla uğraşamam. Konu sahibi arkadaş 1650 alırsa hayatının hatasını yapar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşalar siz cidden rahatsızsınız sanırım. Daha fazla size laf anlatmakla uğraşamam. Konu sahibi arkadaş 1650 alırsa hayatının hatasını yapar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #14 Penetrator God dedi: Arkadaşalar siz cidden rahatsızsınız sanırım. Dahafazla size laf anlatmakla uğraşamam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aralarında yaklaşık 20 derece sıcaklık farkı ve 10 FPS fark var yakın zamanda bir göz doktoruna başvurmalısınız.
Penetrator God dedi: Arkadaşalar siz cidden rahatsızsınız sanırım. Dahafazla size laf anlatmakla uğraşamam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aralarında yaklaşık 20 derece sıcaklık farkı ve 10 FPS fark var yakın zamanda bir göz doktoruna başvurmalısınız.
11122222 Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #15 Penetrator God dedi: Arkadaşalar siz cidden rahatsızsınız sanırım. Daha fazla size laf anlatmakla uğraşamam. Konu sahibi arkadaş 1650 alırsa hayatının hatasını yapar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kimseye laf anlatmana gerek yok biliyorum ben zaten ekran kartlarını detaylı şekilde.Sen biraz daha araştır bence.
Penetrator God dedi: Arkadaşalar siz cidden rahatsızsınız sanırım. Daha fazla size laf anlatmakla uğraşamam. Konu sahibi arkadaş 1650 alırsa hayatının hatasını yapar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kimseye laf anlatmana gerek yok biliyorum ben zaten ekran kartlarını detaylı şekilde.Sen biraz daha araştır bence.