1650S daha iyi bir kart. Fakat ondan önce anakartı B450 serisi yapmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır. Bütçem de sıkıntı olmaz diyorsanız seçminizi 1650S'den yana yapınız.
Galax NVIDIA GeForce GTX 1650 Super 1-Click OC 65SQL8DS61EX 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!
Galax NVIDIA GeForce GTX 1650 Super 1-Click OC 65SQL8DS61EX 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Arkadaş overclock yapmayacaksa B450 anakart ne işe yarayacak ayıptır sorması hemen minimum B450 al diyorsunuz RAM MHz'leri Intel gibi değil AMD en düşük A320'de bile 3000MHz RAM desteği sunuyor bence anakartın güzel overclock yapmayacaksan hiç dokunma.
Arkadaş overclock yapmayacaksa B450 anakart ne işe yarayacak ayıptır sorması hemen minimum B450 al diyorsunuz RAM MHz'leri Intel gibi değil AMD en düşük A320'de bile 3000MHz RAM desteği sunuyor bence anakartın güzel overclock yapmayacaksan hiç dokunma.
Sistemimi uzunca bir süre değiştirmeden kullanırım muhtemelen, ayrıca overclock yapmayı düşünmüyorum, ben de a320 anakartın bana yeterli olacağını düşünüyorum.