FearLess_4760 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Witcher 3 FPS düşmesi yaşıyorum. RAM 16 GB, ekran kartı RX 570 8 GB ve işlemci i5 9400F. Oyun HDD'de bu arada -High kodu Witcher 3 de çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Witcher 3 FPS düşmesi yaşıyorum. RAM 16 GB, ekran kartı RX 570 8 GB ve işlemci i5 9400F. Oyun HDD'de bu arada -High kodu Witcher 3 de çalışır mı?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Nisan 2021 #2 FPS düşmesi derken? Biraz daha açarsanız iyi olur.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 8 Nisan 2021 #3 -High kodu çalışır bence Witcher 3 için, sonuçta bu FPS arttıran kodların sadece CS:GO için olduğunu düşünmüyorum. HDD'inde bad sector varsa ve okuma yazma hızı düşükse normal diye düşünüyorum FPS düşüşleri, oyunun ayarlarını kısmayı deneyebilirsin.
-High kodu çalışır bence Witcher 3 için, sonuçta bu FPS arttıran kodların sadece CS:GO için olduğunu düşünmüyorum. HDD'inde bad sector varsa ve okuma yazma hızı düşükse normal diye düşünüyorum FPS düşüşleri, oyunun ayarlarını kısmayı deneyebilirsin.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.286 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 Lyrinx dedi: -High kodu çalışır bence Witcher 3 için, sonuçta bu FPS arttıran kodların sadece CS:GO için olduğunu düşünmüyorum. HDD'inde bad sector varsa ve okuma yazma hızı düşükse normal bence. Genişletmek için tıkla... Konu Witcher olunca direkt aklıma sen geliyorsun. Kesin Lyrinx buradadır diyorum
Lyrinx dedi: -High kodu çalışır bence Witcher 3 için, sonuçta bu FPS arttıran kodların sadece CS:GO için olduğunu düşünmüyorum. HDD'inde bad sector varsa ve okuma yazma hızı düşükse normal bence. Genişletmek için tıkla... Konu Witcher olunca direkt aklıma sen geliyorsun. Kesin Lyrinx buradadır diyorum