RX570 yerine hangi kartı almalıyım

Fps takıntım yok. ama rx beni cok üzdü alalı yeni oldu dert sahibi oldum o yüzden şu zamanda 1050 ti almak sacma ama alıcam yeterki stanil çalışsın bıktım rx sorunlarından
Ben de zamanında 1050ti bakıyordum ama gerçekten rx 570'ten o karta geçmek saçma olur bence. Hangi marka bilmiyorum kartınız ama daha düzgün bir firmanın alabilirsiniz yine bütçeyi çok arttırmadan. 1050ti üzer gibi geliyor.

Hangi sorunları yaşadınız?
Hangi sorunları yaşadınız?
Coğu kişide olan gri ekran ve kilitlenme sorunu
Bu sorunun aynısını yaşadım. bakalım garantiden ne sonuç cıkacak

Dosya Ekleri

• 4622F76B-53C7-463D-AC85-36D74E4F6A85.png
    122,3 KB · Görüntüleme: 47
  • E007FAE5-572E-4AC1-B39B-782C594E9E3A.png
    230,6 KB · Görüntüleme: 43
Bütçeniz uygunsa veyahut kuponu alırsanız GTX1650’ye bakın.
Ekran kartı sıralamasında rx 570 68. sıradayken gtx 1650 78. sırada. Bildiğim kadarıyla fiyat olarakta yüksek bir kart. Amd ve nvidia için şu sonuç çıkarılabilir, ne kadar ekmek o kadar köfte. Nvdia tabiki daha stabil ama aynı performansı daha fazla paraya sunuyor hatta daha düşük performansı daha fazla paraya sunuyor. Üzücü tabi.

Haklısınız tabi .ama amd eleştirmek icin söylemiyorum ama soğudum açıkcası amd den stabile calışmadıktan sonra yüksek performans bi anlamı olmuyor

Haklısınız tabi .ama amd eleştirmek icin söylemiyorum ama soğudum açıkcası amd den stabile calışmadıktan sonra yüksek performans bi anlamı olmuyor
Siz de haklısınız. Sapphire rx 570 4gb kullanıyorum, o kadar şikayet sorun vardı ki hem marka hem de amd için. Ama gayet memnunum şükür sorun çıkmadı. Sizin için sorun yoksa alın gitsin güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…