marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 23 Haziran 2022 #1 Ekran kartım boşta 40-50 derece arası, yükte ise 90'a kadar çıkıyor, FurMark 1080p testinde. Kasamın içerisinde 5 fan ve işlemci fanı var. Hava akışını iyi sağlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022
Ekran kartım boşta 40-50 derece arası, yükte ise 90'a kadar çıkıyor, FurMark 1080p testinde. Kasamın içerisinde 5 fan ve işlemci fanı var. Hava akışını iyi sağlıyorum.
2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.411 Çözümler 1 23 Haziran 2022 #2 marcee dedi: Ekran kartım boşta 40-50 derece arası, yükte ise 90'a kadar çıkıyor, FurMark 1080p testinde. Kasamın içerisinde 5 fan ve işlemci fanı var. Hava akışını iyi sağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın içini açıp termal pedleri değiştirin. Kart kaç yıllık ve modeli nedir ?
marcee dedi: Ekran kartım boşta 40-50 derece arası, yükte ise 90'a kadar çıkıyor, FurMark 1080p testinde. Kasamın içerisinde 5 fan ve işlemci fanı var. Hava akışını iyi sağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın içini açıp termal pedleri değiştirin. Kart kaç yıllık ve modeli nedir ?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Haziran 2022 #3 Kasa kötü ise 8 tane fan olsa da donanımsal soğutmaz, önce model belirtseydin. Kasa iyi ise ekran kartının bakımını yapma zamanı gelmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kasa kötü ise 8 tane fan olsa da donanımsal soğutmaz, önce model belirtseydin. Kasa iyi ise ekran kartının bakımını yapma zamanı gelmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 23 Haziran 2022 #4 238849 dedi: Kartın içini açıp termal pedleri değiştirin. Kart kaç yıllık ve modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Kartım biraz eski kartın içini açmaya çalıştım fakat açamadım kino dedi: Kasa kötü ise 8 tane fan olsa da donanımsal soğutmaz, önce model belirtseydin. Kasa iyi ise ekran kartının bakımını yapma zamanı gelmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cooler Master Masterbox MB520 Muhtemelen ekran kartı bakım zamanı geldi fakat kendim yapamadığım için güvenilir bir bilgisayarcı da yok..
238849 dedi: Kartın içini açıp termal pedleri değiştirin. Kart kaç yıllık ve modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Kartım biraz eski kartın içini açmaya çalıştım fakat açamadım kino dedi: Kasa kötü ise 8 tane fan olsa da donanımsal soğutmaz, önce model belirtseydin. Kasa iyi ise ekran kartının bakımını yapma zamanı gelmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cooler Master Masterbox MB520 Muhtemelen ekran kartı bakım zamanı geldi fakat kendim yapamadığım için güvenilir bir bilgisayarcı da yok..
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Haziran 2022 #5 @marcee kendin yapabilirsin aslında bayağı kolay Youtube'dan aynı modelin videosunu bile bulabilirsin. Kasanın yandaki hava girişlerini temizliyorsun değil mi?
@marcee kendin yapabilirsin aslında bayağı kolay Youtube'dan aynı modelin videosunu bile bulabilirsin. Kasanın yandaki hava girişlerini temizliyorsun değil mi?