RX5700 sistemde out of range hatası

Suikastci53

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Geçen yaz yeni bilgisayar aldım. Bende PS olduğu için monitörü önceden almıştım, bilgisayarı monitöre bagladigimda out of range hatası veriyor daha sonra ekrana görüntü geliyordu. Bir süre böyle idare ettim. Geçen gün sorunu düzeltmek için internette biraz araştırma yaptım, arama yerine MSConfig yazıp önyükleme butonundan güvenli onyuklemeyi seçip uyguladım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ekrana hiç görüntü gelmemeye başladı. Out of range yazısı hiç gitmiyor. Güvenli moda girmeyi denedim ama girmiyor.
Anakartim ASUS TUF B450 GAMING PRO.
Monitör ASUS VP278qg.
Ekran kartı ASUS TUF RX5700.

Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Geçen yaz yeni bilgisayar aldım. Bende PS olduğu için monitörü önceden almıştım, bilgisayarı monitöre bagladigimda out of range hatası veriyor daha sonra ekrana görüntü geliyordu. Bir süre böyle idare ettim. Geçen gün sorunu düzeltmek için internette biraz araştırma yaptım, arama yerine MSConfig yazıp önyükleme butonundan güvenli onyuklemeyi seçip uyguladım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ekrana hiç görüntü gelmemeye başladı. Out of range yazısı hiç gitmiyor. Güvenli moda girmeyi denedim ama girmiyor.
Anakartim ASUS TUF B450 GAMING PRO.
Monitör ASUS VP278qg.
Ekran kartı ASUS TUF RX5700.

Yardım edebilir misiniz?
Hocam ekran kartınızla alakası yok. Burada sorun şu ki oyunun otomatik atadığı çözünürlüğü monitörünüz desteklemiyor. Bunun için oyunun cfg dosyasını bulup çözünürlüğü değiştirmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı