RX5700 XT Gaming X için Destek Aparatı

HRNY

Centipat
Ekran kartı ağır olduğu için boşta kalan kısmı eğimli duruyor ve bu benim gözümü çok alıyor. Bunu çözmek için tavsiye edeceğiniz bir aparat var mı? RGB vs olmasına gerek yok hatta olmasa daha iyi olur. 150-200 TL verebilirim.

Tuvalet kağıdı kartonu vs. koymak istemiyorum, düzgün kasaya yakışacak bir şey olursa hoş olur.
Kasa: Cooler Master MB511
MB: X570 GAMING PRO Carbon Wi-Fi

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ekran kartında ısınma takılma vb şeyler oldumu kullanım tecrübeni aktarırmısın

merhaba ekran kartında ısınma takılma vb şeyler oldumu kullanım tecrübeni aktarırmısın
Olmadı, performans konusunda da ısınma konusunda da sıkıntı yok.

Fanları kapalı boşta 40 derece, fanlar açık 32-33 derece
Stres testinde de 70lere yaklaşıyor.
Kaliteli oyun oynarken genelde 60-65 derece

Msi 5700xt gaming x ile sapphire 5700xt nitro + arasinda kaldim oneri nedir ikisinden neden msi sectin

Msi 5700xt gaming x ile sapphire 5700xt nitro + arasinda kaldim oneri nedir ikisinden neden msi sectin
Sapphire pek bildiğim bir marka değildi o yüzden MSI aldım. Bunun dışında Gaming X modelinin soğutmasının 5700XT modelleri arasında en iyi veya en iyilerden biri olarak belirtilmesi de etken oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…