RX570'den GTX 1660S'e geçilir mi?

lancestroll

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Makina Mühendisi
Arkadaşlar merhaba. Sapphire Pulse RX570 4 GB ekran kartımı bozulduğu için servise yollamıştım. Servis ürünü yenisiyle değiştirme kararı alıp kargoladı fakat yanlış adrese yolladılar. Düzeltmelerini istediğimde ise birkaç gün bekledikten sonra para iadesi kararı çıkarttı. Öncelikle ben bunun bir saçmalık olduğu için itiraz ettim ama 15 güne yakındır cevap alamadığım için ücret iadesini kabul ettim (artık uğraşacak halim kalmamıştı). Şimdi benim net olarak sorum şu. Alacağım iadenin üstüne 50-100TL koyup MSI RX570 alarak devam mı edeyim yoksa 900TL civarı üstüne koyup Gigabyte 1660 Super'e mi geçeyim (farklı segmentler olduklarının farkındayım. Sadece RX570 inanılmaz iyi bir F/P sunduğu için aradayım.)? Sistemi yeni güncellediğim için biraz sıkışıp 1660 Super almayı düşünüyorum. 1080P kullanacağım için 1660 Super arada ki fiyat farkına değecek kadar uzun süre beni götürür mü?

Çok teşekkürler arkadaşlar. O zaman 1-2 yıl içinde tekrar değişimle uğraşmamak için şimdi biraz sıkışıp 1660 Super'e geçeyim. Konudan bağımsız olduğunun farkındayım fakat daha önce Gigabyte ekran kartları kullanmamıştım. Sapphire'de olduğu gibi başım yanmaz herhalde?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı