RX570'li sistem tak çıkar yapmadan görüntü gelmiyor

kotlinist

Hectopat
Merhaba. Monitör olarak televizyon kullanıyorum. VGA HDMI dönüştürücüsü ile VGA girişinden görüntü alıyorum. Fakat bilgisayarı açtığım gibi görüntü gelmiyor. Kasadan kabloyu tak çıkar yaptığımda geliyor. AMD sürücüsünü tamamen kaldırıp sıfırdan yükledim bir değişiklik olmadı. Güç kaynağım 550W 80+ GameMax. FurMark ile stres testi yaptım maksimum 65 dereceyi gördü tam kullanımda, Left 4 Dead 2 oynadım uzun süre herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yani çalışırken bir sorun yok gibi duruyor. Acaba televizyon ve dönüştürücü kullandığım için mi?

Dönüştürücüden dolayı. Bunun herhangi bir çözümü yok.

Hızlı başlatma ayarını kapatırsanız bazen takıp çıkarmanıza gerek kalmıyor.

Dönüştürücü kaynaklı bir sorun yaşıyorsun. Dönüştürücünü değiştirirsen sorun çözülür.

Ah, umarım dönüştürücü olsun tek sorun. Teşekkür ederim. Monitör almam gerek o zaman.

Dönüştürücü kaynaklı bir sorun yaşıyorsun. Dönüştürücünü değiştirirsen sorun çözülür.
Dönüştürücü değiştirince de olmuyor. Herhalde doğrudan HDMI bir monitör olmadığı için sistem algılayamıyor.

Dönüştürücü değiştirince de olmuyor. Herhalde doğrudan HDMI bir monitör olmadığı için sistem algılayamıyor.

Farklı sebeplerden kaynaklıyor olabilir fakat forumda benzer sorunları yaşayan arkadaşlar dönüştürücü değiştirerek sorunlarını halledebildiler.
20 Liraya da dönüştürücü var 100 Liraya da dönüştürücü var. O sebepten ötürü sorunlar yaşanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…