RX580 144W güç tüketimi normal mi?

Usshadow

Hectopat
144W normal bir değer mi sizce bir sıkıntı mı var yoksa her şeyi stock ayarda ama oyunlarda yarı yarıya FPS farkı oluyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    130,8 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:

Sitelere ne diye bakıyorsunuz bakmayın kartı geberene kadar zorlarsan o değere ulaşırsın demeye çalışmışlar. Ne 195'i 170'e çıkması için zorla CW yaptırmıştım karta ETS2 menüde.

Sitelere ne diye bakıyorsunuz bakmayın kartı geberene kadar zorlarsan o değere ulaşırsın demeye çalışmışlar.
Tek baktığım yer orası değil ki. Nitro+ 1340 MHz'de çalışıyor. Benim Pulse ITX 1244 MHz'de 140W civarı, 1340 MHz'de 170W bile görüyor anlık. Güçten dolayı darboğaza girdiğinden 1340 MHz kullanamıyorum bile. Tuhaf.

ITX berbat bir kart zaten arkadaş sürekli sövüyor çok ısındığı için. 100-130 Watt arasıdır benim güç tüketimi.
Ona katılıyorum, Undervolt ve manuel olarak hızlandırılmış fanlarla bile 74-75 derecelerde çalışıyor. Güç tüketimi de 130W civarı undervolt yapılı halinde.

kendi yaptığım wp istersen kullanabilirsin

fps ım yarı yarıya düşmüş durumda herşeyin güncel ve doğru olduğundan eminim sizce sıkıntı ne olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…