B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 16 Mayıs 2021 #11 Nedenolmuyo dedi: Prime A320M-K Ana Kartım Genişletmek için tıkla... Hocam o berbat anakart yerine 1 tık üstünü alsaydınız keşke A320 kötü bir anakart çünkü b450 s2h varken işi olmaz
Nedenolmuyo dedi: Prime A320M-K Ana Kartım Genişletmek için tıkla... Hocam o berbat anakart yerine 1 tık üstünü alsaydınız keşke A320 kötü bir anakart çünkü b450 s2h varken işi olmaz
Nedenolmuyo Femtopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 45 16 Mayıs 2021 #12 Rob Halford dedi: Azımsanamayacak kadar büyük bir fark var. 3600X almanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda coğu yerde 3500x fps i daha fazla gösteriyor. O neyden kaynaklı ?
Rob Halford dedi: Azımsanamayacak kadar büyük bir fark var. 3600X almanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda coğu yerde 3500x fps i daha fazla gösteriyor. O neyden kaynaklı ?
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #13 Baran Toprak koç dedi: Hocam o berbat anakart yerine 1 tık üstünü alsaydınız keşke A320 kötü bir anakart çünkü B450 S2H varken işi olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anakart tavsiyesi istememiş. Eğer anakart değiştirme gibi bir planı olursa yeni konu açar, siz de bu tavsiyenizi oraya yazarsınız.
Baran Toprak koç dedi: Hocam o berbat anakart yerine 1 tık üstünü alsaydınız keşke A320 kötü bir anakart çünkü B450 S2H varken işi olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anakart tavsiyesi istememiş. Eğer anakart değiştirme gibi bir planı olursa yeni konu açar, siz de bu tavsiyenizi oraya yazarsınız.
Nedenolmuyo Femtopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 45 16 Mayıs 2021 #14 Baran Toprak koç dedi: Hocam o berbat anakart yerine 1 tık üstünü alsaydınız keşke A320 kötü bir anakart çünkü b450 s2h varken işi olmaz Genişletmek için tıkla... Eskiden hazır olarak almıştım APU sistem di. 1 seneye yakın önce Ekran kartı aldım Şimdi işlemci alacağım.
Baran Toprak koç dedi: Hocam o berbat anakart yerine 1 tık üstünü alsaydınız keşke A320 kötü bir anakart çünkü b450 s2h varken işi olmaz Genişletmek için tıkla... Eskiden hazır olarak almıştım APU sistem di. 1 seneye yakın önce Ekran kartı aldım Şimdi işlemci alacağım.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #15 Nedenolmuyo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda coğu yerde 3500X FPS'i daha fazla gösteriyor. O neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Evet videoda öyle görünüyor ama 3600X hem çoklu çekirdek performansı olarak hem de tekli çekirdek performansı olarak daha güçlü.
Nedenolmuyo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda coğu yerde 3500X FPS'i daha fazla gösteriyor. O neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Evet videoda öyle görünüyor ama 3600X hem çoklu çekirdek performansı olarak hem de tekli çekirdek performansı olarak daha güçlü.
Nedenolmuyo Femtopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 45 16 Mayıs 2021 #16 Rob Halford dedi: Evet videoda öyle görünüyor ama 3600X hem çoklu çekirdek performansı olarak hem de tekli çekirdek performansı olarak daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Sağolun Teşekkür ederim bilgiler için.
Rob Halford dedi: Evet videoda öyle görünüyor ama 3600X hem çoklu çekirdek performansı olarak hem de tekli çekirdek performansı olarak daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Sağolun Teşekkür ederim bilgiler için.