RX580 4 GB versiyon ile mıning yapılabilir mi?
ASUS Dual RX580 4 GB versiyon elimdeki ve mıning yapmayı düşünüyorum, yapılabilir mi? İnternette okuduğuma göre en az 6 GB ekran kartları ile yapılabiliyormuş. Doğru mu?
Tam tersi şu an Ethereum 1300 dolar seviyesinde. 4GB Üstü çöp bir ekran kartı bile kar getiriyor. Ethereum 1000 doların altına düşmediği sürece kar getirmeye de devam edecek. Her madencilik konusuna bilgisiz kişilerce aynı şey yazılıyor ama yanlış.
Tam tersi şu an Ethereum 1300 dolar seviyesinde. 4 GB Üstü çöp bir ekran kartı bile kar getiriyor. Ethereum 1000 doların altına düşmediği sürece kar getirmeye de devam edecek. Her madencilik konusuna bilgisiz kişilerce aynı şey yazılıyor ama yanlış.
RX580 4 GB versiyon ile mıning yapılabilir mi?
ASUS Dual RX580 4 GB versiyon elimdeki ve mıning yapmayı düşünüyorum, yapılabilir mi? İnternette okuduğuma göre en az 6 GB ekran kartları ile yapılabiliyormuş. Doğru mu?
Evet yapabiliyorsunuz. Ben şu an yapıyorum günlük 3.18 dolar kazanıyorum 4 GB RX 580 ekran kartını kullanmaktayım lütfen her konunun altına yapamazsın yazmaktan vazgeçin. Kar ediyorsunuz günlüğü 21-22 TL.
Evet yapabiliyorsunuz. Ben şu an yapıyorum günlük 3.18 dolar kazanıyorum 4 GB RX 580 ekran kartını kullanmaktayım lütfen her konunun altına yapamazsın yazmaktan vazgeçin. Kar ediyorsunuz günlüğü 21-22 TL.