RX580 49 derecede fanlar duruyor

varexta

Centipat
Makaleler
1
Selamlar ASUS Dual RX580'im var. Özel fan ayarları yaptım. Ayarlarıma göre normalde 36 dereceye düşene kadar fanların çalışması gerekiyor. Ancak 49 derece gözüktüğü an fanlar duruyor. Sebebi nedir?
Radeon.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Bu programı ben çözemedim tam olarak çalışmıyor gibi...
MSI Afterburner kullandığımda da her bilgisayarı yeniden başlattığımda Radeon Ayarlarındaki ayarlarım ile çakışıyor ve sıfırlanıyor tüm ayarlarım. (Radeon Ayarları'nda Memory Timing Level 2 olarak kullanıyorum.)
Amd Tweak yazılımı ile Zero RPM’i kapamayı dener misin?
Özel fan ayarı yapınca zaten Zero RPM kapanıyor. AMD Memory Tweak üzerinden tekrar aktif ediyorum. Ancak benim belirlediğim sıcaklığa ulaştıktan sonra Zero RPM devreye girmesi gerekirken, belirlediğim sıcaklığa düşmeden giriyor.

MSI Afterburner kullandığımda da her bilgisayarı yeniden başlattığımda Radeon Ayarlarındaki ayarlarım ile çakışıyor ve sıfırlanıyor tüm ayarlarım. (Radeon Ayarları'nda Memory Timing Level 2 olarak kullanıyorum.)
Radeon ayarlarını sıfırlayıp MSI Aferterburner'ı başlangıçta aç seçeneğini seçerseniz büyük ihtimalle çakışmayacaktır. En azından bende öyle oluyor.

Radeon ayarlarını sıfırlayıp MSI Aferterburner'ı başlangıçta aç seçeneğini seçerseniz büyük ihtimalle çakışmayacaktır. En azından bende öyle oluyor.
Evet aynen dediğiniz gibi olabilir, ancak Memory Timing Level'i sadece Radeon Ayarları veya AMD Memory Tweak üzerinden aktif edebiliyorum. Yani özet geçmem gerekirse ya Memory Timing Level'i aktif etmekten fedakarlık edeceğim ya da fan hızlarından. Sanırım siz Memory Timing Level'i kullanmıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı