RX580 8 GB mi, GTX 1650 Super mi?

furkan5665

Decapat
Arkadaşlar merhaba.
Alacağım sistemde bu ekran kartları var, fiyatları aynı.
Performans açısından sizce hangisi tercih edilir. Kafamda RX580'in 2 artısı bulunuyor;
Plaka kaplama olması ve 8 GB VRAM olması.

Bu arada markaları;
PowerColor Red RX580 8 GB.
INNO3D GTX 1650 Super 4 GB OC (2X Twin)

Arkadaşlar merhaba.
Alacağım sistemde bu ekran kartları var, fiyatları aynı.
Performans açısından sizce hangisi tercih edilir. Kafamda RX580'in 2 artısı bulunuyor;
Plaka kaplama olması ve 8 GB VRAM olması.

Bu arada markaları;
PowerColor Red RX580 8 GB.
INNO3D GTX 1650 Super 4 GB OC (2X Twin)
Benim yaptığım hataya düşmeyin ve aynı performansı veren iki karttan VRAM'i fazla olanı seçin.

Hocam 1650 Super'i indirimde yakaladım RX 580 ile arasında 200 TL fark var değmez diye düşünüyorum zaten fazla da verememde 1650 Super iyidir diye düşünüyorum.

Eğer 1650S indirimdeyse asla kaçırmayın. Benim yazdığım şeyler çok nadiren gerekli oluyor. Mesela kartın 60 FPS oynatacağı oyunu en yüksek ayarda açamıyorsunuz falan filan. 1650S ile her oyunu 60 FPS Ultra oynarsınız.

Eğer 1650S indirimdeyse asla kaçırmayın. Benim yazdığım şeyler çok nadiren gerekli oluyor. Mesela kartın 60 FPS oynatacağı oyunu en yüksek ayarda açamıyorsunuz falan filan. 1650S ile her oyunu 60 FPS Ultra oynarsınız.

RX580 için de aynı şey geçerli bence. Ultra ayarlarda 60 FPS'den aşağı alınmıyor kolay kolay. Bence ikisi de üst düzey kart ama RX580 hem VRAM bakımından üstün hem de daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı