RX580 8 GB mi, GTX 1650 Super mi?

RX580 için de aynı şey geçerli bence. Ultra ayarlarda 60 FPS'den aşağı alınmıyor kolay kolay. Bence ikisi de üst düzey kart ama RX580 hem VRAM bakımından üstün hem de daha ucuz.

Arkadaşın bahsettiği şey VRAM kullanımından sanırım. 60 FPS rahat verebilecekken oyunun 4 GB'dan fazla VRAM istemesi sorun çıkartıyor olabilir. Birbirine bu kadar yakın iki kart arasında 8 GB olanı almak daha mantıklı.

RX580 için de aynı şey geçerli bence. Ultra ayarlarda 60 FPS'den aşağı alınmıyor kolay kolay. Bence ikisi de üst düzey kart ama RX580 hem VRAM bakımından üstün hem de daha ucuz.

Daha ucuz olsa onu seçerdim fakat 1650 Super indirimde bütçeme uyuyor RX 580 8 GB ile aralarında 200 TL fark oluşuyor ve veremiyorum :)
edit: 250 TL fark oluşuyormuş :)

Eğer 1650S indirimdeyse asla kaçırmayın. Benim yazdığım şeyler çok nadiren gerekli oluyor. Mesela kartın 60 FPS oynatacağı oyunu en yüksek ayarda açamıyorsunuz falan filan. 1650S ile her oyunu 60 FPS Ultra oynarsınız.
Fiyatları aynı

Fiyatları aynı o sebeple GTX 1650 s daha mı mantıklı olur.
İkisinin de fiyatı aynı ondan dolayı 1650 S daha mı mantıklı sizce

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı