RX580 8 GB VRAM 1 GB kullanıyor

Vrlsmh

Centipat
RX580 8 GB ekran kartım var ama oyunda 1 GB geçmiyor VRAM çalışması. Bunun sebebi ne olabilir?

İşlemcim Ryzen 3600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun öyle kullanıyordur. Diğer konuda 580 gibi kart 8 gb vram zaten kullanamaz gerçekte gücü yok. Göstermelik koyuyorlar onu. Rtx 2060 bile 6 gb vram. Ve diğer konuda ramler düşük 3000 mhz üzeri ram alın. Ve tabiki 2+8 16 gb yapın ramleri. İşlemci Amd çünkü.

Evinde belki 4 GB RAM vardır?

@TeQnaP ' ın dediği gibi OCCT testi yapabilirsin, hala sorun devam ediyorsa DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip temiz kurulum yapabilirsin.

Gördüğüm en boş yorum. 4GB RAM modeli ile 8 GB RAM modeli arasındaki performans farkını araştırır mısınız?

Gt 730 gibi kartlara 4 gb vram koyuyorlardı. Utanmasalar 11 gb koyucaklar. Bereket forum var burda uyarıyoruz. Uykum gelmeye başladı.
Performans farkı olur çünkü oyundan oyuna değişir. Ama 8 gb kullanamaz kullanır görünür gerçekte kullanamaz verim vermez yani kartın gücü belli.

Henüz yıl 2020. Emin ol Max 2 seneye 4 GB bellekli modeller ağlayacak... Ki emin ol bahsettiğin iki model arasında dehşet fark var

Ağlamaya başladı zaten. Vram artacak kartlar güçlenecek. Ama çakma 8 gb ram kullanan 580 ler devam edecek gibi modeller. Satma politikası.
8 GB bellekler kaliteli RX serisinde. 10-15 FPS fark yapabiliyor günümüzde bile. Hynix ve Samsung üretimi bellekler süs olmaz rahat olun

Resme baktımda Ersun yanal gitti iyi oldu. Takıntı olmuş Jailson u defansta oynatıyordu. 1-2-3 hata yapar ama katlanarak hata yapmıştı defansta. Ve izliyordu onu oynatıyordu. İyi bir teknik direktör getirmeleri lazım. Elinde gerçek defans var. Gustavoyu onun yerine çekip değiş tokuş yapması lazımdı.

Hocanın gidişini de gördük. Ben şahsen hocadan çok oyuncularda sıkıntı gördüm peşine oynanan 2 maçı görünce (konu dışı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…